Hello weekend #4

2/21/2014Jihoe, het is weer (oke, bijjna) weekend! Tijd voor mooie blogs, plaatjes, verhalen, diy's of hotspots om te lezen, te doen of heen te gaan in het weekend. Met deze week:


- Een heerlijk inspirerend reisprogramma; Floortje naar het einde van de wereld  waarbij Floortje bijzondere plekken bezoekt waar mensen gelukkig zijn op een heel andere wijze dan wij hier gewend zijn.
- Ambergris Caye (Belize) is voor het tweede jaar op rij gekozen tot mooiste eiland van de wereld. Kan ik me voorstellen als ik bovenstaand plaatje zie. Benieuwd naar de overige top 9? Klik dan hier
- Dagje weg? Wij gingen afgelopen zondag een dagje naar Alpincenter Bottrop. Vooral leuk wanneer je nog nooit geskied of gesnowboard hebt. Wij kozen voor een dagje snowboarden (skiën konden we al) met veel gezelligheid, all-in eten/drinken & materiaal, een heerlijk actief dagje!
- Een paar dagen lang met heel veel korting Modemusthaves shoppen! Dit kan, dit weekend in Amsterdam!
- Strijden voor vrijheid met een videoboodschap. Dit moedige meisje, vraagt met behulp van een videoboodschap te strijden voor een vrij Oekraïne.

  Enjoy your weekend!

Enjoy your weekend!